Appel Totaal Bouw
Bouw - Verbouw - Renovatie
Kozijnen & glas
Buiten & binnen deuren
Aanbouw & dakkapel
Badkamer & toilet
CV ketels & radiatoren

Kozijnen

Eèn van onze specialiteiten is het vervaardigen van kozijnen en uitzetramen, en vooral oude profielen, denk aan renoveren van oude grachtenpanden ( Amsterdam ) of herenhuizen ( centrum Haarlem ). Goed werk begint met het juiste gereedschap, en daar zijn we goed in voorzien ATB beschikt zelf over een werkplaats, hier worden de benodigde kozijnen en uitzetramen vakkundig en snel op maat vervaardigd, met moderne machines.
ATB Maakt zijn kozijnen en uitzetramen vanuit het milieu -  oogpuint van groene meranti ( tropisch hardhout ), voorzien van het FSC keurmerk, het keurhoutlogo of het KOMO keurmerk.
Andere bruikbare houtsoorten met FSC keurmerk: Afzelia, Merbau, grenen , vuren, Lariks, Robinia, Sapupira.

Kozijnen moeten worden verduurzaamd om de levensduur te verlengen, dit kan door te lakken of te schilderen. ATB leverd zijn kozijnen en uitzetramen dan ook standaard 2x  gegrond af in wit of grijs. De grondverf die wij daar voor gebruiken heet SIKKENS ONOL, dit is een goed vullende en vocht regulerende grondverf. Natuurlijk kunnen wij ook een grond verf op kleur aanbrengen, vraag eens naar de mogelijkheden.


Glas

Vanwege de vele en uitgebreide mogelijkheden die glas biedt, kunnen wij wij u op deze site niet voorzien in gedetailleerde productinformatie voor glas. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar de website van onze leverancier www.yourglass.nl  Mocht u op deze site echter de gewenste informatie niet aantreffen of wilt u extra aanvullende informatie aanvragen en kunt u contact met ons opnemen.

Een greep uit het te leveren glas assortiment :

Enkele beglazing :

- planibel floatglas blank in diversen dikte
- verzilverd glas ( spiegels )
- gehard veiligheids glas
- colorbel geëmaileerd gehard glas
- brand vertragend glas
- hardglazen deuren en puien voorzien van
  hang en sluitwerk

Isolerende beglazing : 

- isolerend glas - thermobel met kuisroedes
- met luxaclair jaloezieën, glas in lood of glas
  in koper in de spouw
- top N+ en extra isolerend ( HR++ glas)
- zon warmtewerendglas
- geluids isolerend glas


Uitzetraam uitgewaaid stuk, storm schade !!!, bel ons nu !! kan ook in weekend, eerst noodraam, dan binnen 48 uur nieuw raam + thermopaneglas

super snel 24 / 7  service

075 6177680  of 06 5097 6681
even voorstellen
begin
producten
Onze leveranciers
resultaten
Contact gegevens
BTW verlaging op arbeidsloon van 21 % naar 6 % voorlopig tot 1 Januari 2015