Appel Totaal Bouw
Bouw - Verbouw - Renovatie
Kozijnen & glas
Buiten & binnen deuren
Aanbouw & dakkapel
Badkamer & toilet
CV ketels & radiatoren

Aan de badkamer wordt steeds meer aandacht besteed. Niet alleen om snel even te douchen, maar steeds vaker om uitgebreid te relaxen. Door meer tijd en geld te besteden aan de inrichting en aankleding, is de " NATTE CEL"  van weleer uitgegroeid tot een sfeervolle, multifunctionele verzorgde en ontspannen ruimte.

Een mooie badkamer en toilet ontwerpen is kunst, maar deze ook nog eens perfect instaleren vraagt de nodige vakmanschap.

Bij het inrichten of herinrichten van een badkamer enof toilet komen veel disiplines om de hoek kijken : Loodgieters, Timmerman, Stukadoor, Tegelzetter, Voeger, Plafonneur, kitter, montagewerkzaanheden kortom een complete bedoeling.

Daarom bied ATB een totaal concept aan voor uw badkamer enof toilet, dit zowel voor renovatie als nieuwbouw. Laat u informeren hoe wij binnen uw butget en oppervlakte, de mooiste en beste badkamer enof toilet kunnen realiseren.

Een uniek concept :  

Appel Totaal Bouw is aangesloten binnen het installatie computer systeem van Plieger ( www.plieger.nl ) Plieger heeft 18 toonzalen binnen Nederland, waar u kunt kijken. U dient zelf een afspraak te maken met een van de dichtsbijzijnde toonzaal, bij binnenkomst word u gevraagd wie uw installateur is, u krijgt profecioneel advies, en u heeft zeker GEEN koopverplichting.

Maak bij een offerte gesprek vooral uw wensen bekend, er kan vaak meer dan u denkt.

even voorstellen
begin
producten
Onze leveranciers
resultaten
Contact gegevens
BTW verlaging op arbeidsloon van 21 % naar 6 % voorlopig tot 1 Januari 2015