Appel Totaal Bouw
Bouw - Verbouw - Renovatie
Kozijnen & glas
Buiten & binnen deuren
Aanbouw & dakkapel
Badkamer & toilet
CV ketels & radiatoren

Rhemeha

Remeha brengt warmte en warmwater- comfort bij u thuis. Een vertrouwd Nederlands merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. En met een Nederlandse onderzoeks en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, thermostaten en (zonne)boilers.

ATB levert en plaatst :

CV Ketels        : Advanta, Calenta, Quinta,  
                        Aquanta en de nieuwste eVita
                        HRe ketel

Boiler              :  Aqua boiler

Zonne boiler    :  ZentaSOL

Termostaten    :  i-Sense, Celsia 20, Celsia 15


Thermrad radiatoren

De radiatoren zijn vanwege het neutrale en smaakvolledesign een onopvallend warmtebron die harmonieert in ieder interieur, en passen zowel in een klassieke als een moderne omgeving. Bij alle compact radiatoren zijn de boven en zijkanten sierlijk bekleed met fraaie sierlijsten die samen de warmte door latende  omkasting vormen.
De Termrad compact radiatoren zijn door deze beschermde omlijsting altijd kindveilig. Daar-door ook uitermate geschikt voor scholen en zorginstellingen. Termrad radiatoren beschikt over een groot assortiment met meer dan 1000 verschillende types gelijk uit voorraad lever-baar, soms wel binnen 24 uur.
 

even voorstellen
begin
producten
Onze leveranciers
resultaten
Contact gegevens
BTW verlaging op arbeidsloon van 21 % naar 6 % voorlopig tot 1 Januari 2015