Appel Totaal Bouw
Bouw - Verbouw - Renovatie
Kozijnen & glas
Buiten & binnen deuren
Aanbouw & dakkapel
Badkamer & toilet
CV ketels & radiatoren

De deur is het visitekaartje van uw huis. Veiligheid en degelijkheid altijd voorop, maar zonder concessies te doen aan vormgeving en ambiance die bij u past. Wat u ook kiest u bent altijd verzekerd van de hoogwaardigste materialen en een perfecte afwerking die borgstaan voor een levenlang woonplezier. ATB voert een 3 tal merken te weten :

Albo

Met de deuren van Albo betreed u een wereld van vakmanschap. Het assortiment is exclusief en zeer gevarieerd. Albo bied u een collectie vol prachtige eigenschappen, waarbij duurzaamheid een sleutelwoord is. Albo vervaardigd haar producten zelf en daarbij doen we geen consessies. De productie is geïnspireed op ambachtelijk maatwerk en uitgevoerd met geavanceerde technieken. Of u nu een landelijk pand of een stads appartement bewoont, uw Albo deur siert het huis en is ijzersterk bestand tegen ons verradelijke klimaat.

Bruynzeel

Bruynzeel deuren worden met toewijding en vakmanschap vervaardigd. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Een uitgebreid assortiment modellen deuren, glas, sier roosters en deurbeslag garandeert mogelijkheden passend bij elke smaak en levensstijl.

Weekamp

Voordeuren zijn er in verschillende soorten, maten en modellen. Maar onze houten deuren onderscheiden zich. Ze zijn stijlvol en sterk. Uniek en karakteristiek. Veilig en vriendelijk. Weekamp produceerd voordeuren in uiteenlopende steilen; van klassiek tot modern. Historisch, landelijk of robuust. Weekamp bied ook Living Doors paneelbinnen deuren. Ook is er een passende collectie sierbeslag en aftimmerlijsten leverbaar.

Alustabiel deuren

Sinds dit jaar leveren wij ook vanuit de werkplaats Alustabiel deuren, dit zijn speciale 40 mm dikke Ocume watervaste verlijmde deuren met aan beide zijden een gehele aluluminium plaat ingelijmd, dit voorkomt kromtrekken van zelfs donker afgeschilderde deuren, die op het zuiden ( waar veel zonlicht en warmte kan ontstaan )
Deze deuren maken wij zelf op maat, in ieder gewenste grote en vorm, en de deuren zijn op verschillende manieren af te werken.

Al onze deuren worden 2 x gegrond, en 2 x in de gewenste ral afgeschilderd, zo hoeft u niet meteen een schilder te bellen, en kunnen wij in elk jaargetijden leveren en afmonteren, zelfs als het regend of sneeuwd. 
 

even voorstellen
begin
producten
Onze leveranciers
resultaten
Contact gegevens
BTW verlaging op arbeidsloon van 21 % naar 6 % voorlopig tot 1 Januari 2015